Tijdelijk 2e locatie

15. February 2021

VERHUISBERICHT

De  kinder- en fysiotherapie van de Verdistraat 4a Twello gaan per 11-1-2021 verhuizen naar de Dorpsstraat 8 (Gebouw Irene) in Twello.

Gebouw Irene
Dorpsstraat 8
7391 DD Twello
0571-274733


Vanaf de zomer 2021 komt, volgens de planning, ook de kinderfysiotherapie bij De Boog aan de Duistervoordseweg.

Team De Boog Fysiotherapie

 


15. December 2020

De Boog Fysiotherapie blijft open, 
Fysiofitness- en pilates groepen gaan niet door


Vanuit de persconferentie van maandag 14 december is gebleken dat wij al onze fysiotherapie behandelingen mogen blijven geven. Uiteraard volgens de geldende RIVM maatregelen.

Dus heeft u een afspraak of wilt u een afspraak maken dan ben u van harte welkom. 
Sporten in groepsvorm is helaas tot 19 januari 2021 niet mogelijk, waardoor de fitness- pilates groepen per direct komen te vervallen.

Team De Boog Fysiotherapie
 


Nieuwe maatregelen corona virus

2. October 2020

Zoals u weet zijn we al weer enige tijd open. In verband met de nieuwe maatregelen willen wij u op het volgende attenderen:
Om uw en onze gezondheid te beschermen adviseren wij u om in de praktijk een mondkapje te dragen. Bij vragen kunt u zich wenden tot een medewerker.

Uitzondering; kinderen tot 12 jaar

 


Goed nieuws: wij zijn weer (deels) open!!!

3. May 2020

Beste patiënt(e), Beste ouder/verzorger,
Zoals u wellicht in de media hebt vernomen hebben wij vanuit de regering groen licht gekregen om de fysiotherapeutische zorg stapsgewijs weer te mogen opstarten.
Daar zijn wij natuurlijk erg blij mee. Fijn dat we u of uw kind de benodigde zorg weer kunnen geven.

Hierbij is het voor een ieder van ons van belang om dit om een veilige en verantwoorde manier te gaan doen. Om de zorg verantwoord te kunnen leveren handelen wij volgens de opgestelde adviezen en het stappenplan vanuit de KNGF en het RIVM.
Dit betekent dat wij extra maatregelen genomen hebben om de praktijkvoering aan te passen aan de regels van de overheid aangaande ‘social distancing’ en dat wij handelen volgens het algemene hygiëne protocol.


Heeft u één van de onderstaande klachten dan valt u in de categorie waarin er niet wordt behandeld in de praktijk.

  • meerdere van de volgende (ook milde!) symptomen heeft: neusverkoudheid of hoesten of benauwdheid of koorts (vanaf 38°C)?
  • De afgelopen 24 uur klachten (COVID-19 symptomen) heeft gehad.
  • U huisgenoten/gezinsleden met koorts en/of benauwdheidsklachten heeft.
  • En er bij uzelf of een huisgenoot/gezinslid in de afgelopen 14 dagen corona is vastgesteld.

Wanneer u al onder behandeling bent dan zal uw therapeut vanaf maandag, 4 mei, eerst telefonisch contact met u opnemen. Uitgangspunten om wel weer op te kunnen starten met behandelen zijn m.n.:

  • alle patiënten kunnen benodigde zorg krijgen, waar mogelijk op afstand; 1,5 meter afstand, telefonisch consult of beeldbellen.
  • de ernst van een hulpvraag is leidend voor de noodzaak van fysieke behandeling
  • toename van de ernst van de klachten wanneer de fysiotherapeutische zorg langer uitgesteld wordt

Wanneer u de therapeut heeft gesproken en er evt. een afspraak is gemaakt dan ontvangt u de genomen maatregelen ook in de bevestigingsmail. De maatregelen kunt ook lezen via de volgende link: Maatregelen


Heeft u zelf vragen, wilt u zich aanmelden of wilt u informatie, dan kunt u ook zelf contact opnemen. Samen zullen we dan bespreken wat we voor u kunnen betekenen.
In het kader van het stappenplan vanuit de KNGF en de RIVM gaan wij tot nader bericht nog niet starten met de groepslessen Fitness en Pilates.

Wanneer wij ons gezamenlijk inspannen om ons te houden aan de genoemde richtlijnen, dan hopen wij langzamerhand weer meer te kunnen gaan behandelen en de juiste zorg, in goede gezondheid, aan u te kunnen leveren.

Wij hopen u spoedig weer te zien of te spreken.

Team De Boog Fysiotherapie

 


back top

LOCATIES FYSIOTHERAPIE

Duistervoordseweg 13
7391 CA Twello
Tel: 0571 - 27 47 33

 

 

 

 

Dorpsstraat 8
7391 DD Twello
Tel: 0571 - 27 47 33